11. dets 2008

Rohkem sallivust

Ameerika teadlane Redford Williams kinnitab, et agressiivsus ja inimestesse pahatahtlik suhtumine ei tee meie südamele mitte vähem kahju kui suitsetamine või kõrge vererõhk. Aastaid ühes Põhja-Carolina osariigi ülikoolis kestnud uuringutes leidis tõestamist, et õelatel ja ennasttäis inimestel esineb südame- ja veresoonkonna haigusi viis korda sagedamini kui teistel.

3 kommentaari:

Saila ütles ...

See on omamoodi naljakas ja kurb, kuidas need ameerika teadlased aina a v a s t a v a d 'ameerikat' ja leiutavad jalgrattaid. Enamus nende avastustest on euroopas juba algtõdedena enesestmõistetavaks kulunud.
Nii oleme saanud teada - oh üllatust - et mäng arendab last; et mitte iga üle 50-aastane ei ole seniilne; et naised on intelligentsemad kui mehed; et mehed on intelligentsemad kui naised; et inimestega on võimalik manipuleerida; et maakera ei ole päris korrapärase kera kujuline .... ja kujtage ette: oli aeg, millal pudeli-piim läks hapuks.

rene ütles ...

eesti teadlane mina väitis, et sa peaksid kkõik oma säästud mulle andma, muidu võib tekkida kopsuvähk:D

A.I.V.O. ütles ...

Cassandra, see "ameerika avastamine" on vist selline, et see "avastamise" au oma nimele kahmata ja kiiresti ära patendeerida. Me kõik teame, et viiking Eirik Punase poeg Leif oli esimene keskaja eurooplane, kes teisel pool lompi asuvat mandrit külastas. Kolumbus aga arvas oma viimse hingetõmbeni, et oli avastanud esimese meretee Indiani. Alles Amerigo Vespucci oli vist see mees, kelle nimele patent väljastati.
See skeem toimib praeguses Ameerikas väga hästi, peab mainima.